About

Team
Davy Stroobants, architect
Vincent Emonds, architect

About

Stroobants x Put architecten is een architectenbureau dat zowel nieuwbouw– als renovatieprojecten verzorgt in de regio Limburg, Kempen en Vlaams-Brabant.

Davy heeft jarenlange ervaring als projectleider bij verscheidene toonaangevende bouwbedrijven en is in die hoedanigheid verantwoordelijk geweest voor de realisatie van enkele vermaarde architecturale projecten in binnen- en buitenland.
Een mijlpaal in zijn carrière is de bouw van zijn eigen innovatieve woning, die onder andere de award ‘Duurzame woning 2010’ heeft weggekaapt.
De focus ligt sindsdien vooral op duurzaam en innovatief bouwen, wonen en leven.
Zijn kennis en knowhow deelt hij met zijn studenten van de Thomas More hogeschool te Geel, waar Davy werkzaam is als lector duurzaam bouwen. In 2016 heeft Davy het Zilveren Ereteken voor ‘Innoverende kijk’ van het ‘Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid’ voor de architecten ontvangen.

Vincent werkt mee aan alle fases van de verschillende projecten: van ontwerp en bouwaanvraag tot aanbesteding en werfopvolging. Gedurende de jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het uitwerken van projecten in Archicad, van voorontwerp tot volledig BIM-model. Sinds het academiejaar 2018-19 geeft hij zijn gespecialiseerde kennis in het architectuurtekenen ook door aan de studenten van de Universiteit Hasselt.

Wens je ook deel uit te maken van ons team om te werken aan innoverende projecten, solliciteer dan vrijblijvend! Iedere sollicitatie wordt discreet behandeld.

 

Werking
Stroobants x Put architecten is overgeschakeld naar ArchiCAD als tekenpakket, van waaruit BIM- modellen gegenereerd kunnen worden. Dit laat toe om op een zeer gestructureerde manier samen te werken en informatie uit te wisselen met studiebureaus en aannemers. Bovendien geeft dit de mogelijkheid om het gebouw in virtual reality te beleven, zodat de klant een betere inleving krijgt in het ruimtelijk functioneren van het gebouw.
Indien gewenst kan uw project nog steeds uitgewerkt worden in AutoCAD en Sketch-Up.